Scapa garantat de plosnite pentru totdeauna. Folosim produse de cea mai inalta calitate. Autorizatii la zi

Plosnitele calatoresc cu noi si noi calatorim din ce in ce mai des , acesti daunatori se pot inmultii rapid si pot devenii o problema . Indiferent ca ca schimbi colegul de camera intr-un camin studentesc sau eliberezi o camera de 5 stele de la un hotel poti aduce acasa mai mult decat familia , cateva suveniruri adica si un musafir nepoftit.

Aceste creaturi vampirice locuitori ai saltelelor nu zboara , in schimb calatoresc mai pe orice de la haine ,valize etc si cand sunt multi locuitori intr-un bloc pot calatorii inte apartamente.

Persoanele sensibile fac, în urma înţepăturilor, un fel de urticarie şi au o senzaţie intensă de mâncărime în acele zone. Aceste simptome sunt cauzate de o secreţie anti coagulantă, pe care ploşniţa o injectează când înţeapă, pentru a împiedica coagularea  sângelui. Prin scărpinat, locul înţepăturii se poate infecta. La oamenii extrem de sensibili pot apărea chiar şi tulburări de vedere. Ploşniţa de pat poate transmite de asemenea şi hepatita B. Pe lângă aceasta s-a mai constatat Ia ploşniţe şi prezenţa altor viruşi, printre care şi hepatita C şi HIV. Transmiterea acestor viruşi la om nu a putut fi încă dovedită ştiinţific. Stiind cum sa identificati aceste insecte si cum sa scapati de ele va puteti proteja casa si familia .

Plosnitele sunt foarte mici , masculul adult are doar 5,5 mm iar femela 6,5 mm aproximativ dimensiunea unei seminte de mar sunt de culoare roşu ruginiu până la maro închis dupa ce sau hranit devin rosii, sunt foarte plate ceea ce le permite sa se ascunda in locuri foarte inguste. Pe durata zilei se ascund in crapaturi , crevase ale saltelei si in interioarul acesteia dar si in elementele patului iar pe durata noptii ies sa se hraneasca.

Dezinsectie plosnita