Furnici

Furncile intra in categoria agentilor suparatori. Daca una dintre lucratoare gaseste surse de hrana potrivite, precum alimente ce contin zahar, carne sau proteine sub alte forme, ea marcheaza olfactiv traseul, pentru ca si celelalte furnici din cuib sa ajunga la hrana

Informatii despre Furnici

Furnicile in general sunt mult mai reticiente decat alte insecte si e posibil sa incerci mai multe solutii care nu dau roade asa ca in functie de gravitatea problemei va trebui sa alegi o metoda mai potrivita. Furnicile vin atunci cand au la dispozitie mancare, daca la tine in bucatarie este totul foarte curat nu au nici un motiv sa ramana.Orice suprafata care intra in contact cu mancare, fructe, sucuri sau orice ar reprezenta o sursa de hrana pentru furnici, trebuie spalata si dezinfectata bine. Mirosul de mancare trebuie si el eliminat. Atunci cand depozitezi mancarea trebuie sa ai grija sa fie cat mai bine sigilata, sau macFurniciar sa fie depozitata in frigider, chiar daca nu este nevoie de temperaturi scazute pentru pastrarea ei. Gunoiul menajer, vasele murdare sau firimiturile le atrag de asemenea si trebuie sa ai grija sa nu existe pe o perioada lunga de timp.Furnici

Mancarea animalelor de companie devine iar o problema, in special bolul din care mananca. Acesta e bine sa fie pus intr-un vas mai mic sau o farfurie cu putina apa pentru ca ele sa nu poata ajunge la el. O alta metoda este sa identifici musuroiul si sa omori regina, astfel furnicile ne mai putand sa creasca in numar. Regina de obicei sta in partea de jos a cuibului si se poate recunoaste usor deoarece este aproximativ de 3 ori mai mare ca o furnica normala si poate avea aripi.

Scapa de Furnici – Cum identifici, combati

Furncile intra in categoria agentilor suparatori. Daca una dintre lucratoare gaseste surse de hrana potrivite, precum alimente ce contin zahar, carne sau proteine sub alte forme, ea marcheaza olfactiv traseul, pentru ca si celelalte furnici din cuib sa ajunga la hrana. Astfel se formează un drum al furnicilor între cuib si sursa de hrana.

Prin comportamentul lor, furnicile nu provoaca de fapt pagube, dar devin foarte deranjante pentru oameni. Specia poate insa provoca pagube, daca furnicile isi construiesc cuibul in lemnul caselor. Indirect specia poate dauna plantelor de cultura, deoarece atrag paduchi ce se hranesc cu plante (paduchii de frunza), ele hranindu-se cu excrementele lor (un lichid dulce).

Previne infestarea cu Furnici

Pe toata perioada anului dar in special in timpul primaverii – verii furnicile sunt prezente peste tot in cautarea de mancare sau in proces de formare a noilor cuiburi. Fie ca e vorba de interiorul casei sau gradina, puteti vedea cu usurinta un grup de furnici in trecere.

Credeati ca le-ati rezolvat cu dezinsectia anterioara dar acum sunt din nou in casa dumneavoastra? Copiii dumneavoastra care s-au jucat in curte intra in casa cu muscaturi de furnici? Nu va este firesc sa nu lasati copiii sa se joace in curte si oricat de mult ati incerca sa nu lasati alimente expuse pe afara si neprotejata furnicile continua sa apara.

Dezinsectie furnici. Interventie imediata!

Dezinsectie furnici. Interventie imediata cu personal calificat! Firma autorizata ce utilizeaza insecticide profesionale si cu rezultate rapide in Bucuresti si Ilfov. Deratizare Ilfov. Control Insect Ilfov. Dezinsectie capuse. Suna acum!

Informatii preluate de pe http://www.pestcontrol-expert.ro