Paianjeni

Morfologia și anatomia păianjenilor include multe caracteristici în comun cu alte arahnide. Corpul este împărțit în două regiuni, au opt picioare articulate, chelicere, pedialpi, aripile și antenele lipsesc. Păianjenii posedă, de asemenea, mai multe trăsături care le disting de alte arahnide.

Sfaturi pentru a feri casa de paienjeni

Sinceri sa fim, e aproape imposibil sa iti feresti casa in totalitate de insecte, acestea mereu gasesc o cale sa se autoinvite in casele noastre. Fie ca ne place fie ca nu, insectele vor reusi sa iti faca prezenta stiuta. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa le usuram incercarile, daca investim ceva timp in intretinerea casei, putem sa reducem semnificativ prezenta insectelor din locuinta.

Informatii despre Paianjeni

Araneae (Păianjenii) este cel mai numeros ordin de arahnide, numărul speciilor descrise depǎșind 40 000. În prezent, păianjenii se întâlnesc pe toate continentele, cu excepția Antarctidei. Ei preferă să trăiască în regiunile tropicale, păduri, peșteri, în regiunile alpine, de stepă, localitățile umane, chiar și în bazinele acvatic (fam. Cybaeidae). Cea mai notabilă deosebire de alte animale constituie construcția plasei din mătase. Dimensiunile păianjenilor diferă: cel mai mic este Patu digua de 0,37 mm, iar cel mai mare – Theraphosa blondi – 90 mm, inclusiv picioarele – 250 mm.

Descriere

Morfologia externă:

(1) membre locomotoare

(2) cefalothorace (prosomă)

(3) abdomen (opistosomă)

Dezinsectie paianjeni. Combatere infestare cu paianjeni

Dezinsectie paianjeni. Combatere infestare cu paianjeni. Dezinsectie profesionala pentru paianjeni & alti daunatori in Bucuresti si Ilfov. Dezinfectie Bucuresti & Dezinsectie & Combatere daunatori. Firma atestata!

Informatii preluate de pe http://www.pestcontrol-expert.ro