Despre noi

CONTROLINSECT presteaza din 2009  servicii de DDD intr-un cadru legal. Activitatea pe care o prestam are ca obiectiv principal combaterea vectorilor generatori de disconfort si cu risc epidemiologic in scopul prevenirii imbolnavirilor si daunelor generate de acestia.

Serviciul de deratizare, dezinsectie, dezinfectie este organizat si functioneaza pe baza urmatoarelor principii :

protectia sanatatii publice ;

responsabilitatea fata de cetateni ;

conservarea si protectia mediului inconjurator ;

calitate si continuitate ;

tarife echitabile si accesibile tuturor utilizatorilor ;

nediscriminarea si egalitatea tuturor utilizatorilor ;

transparenta, consultarea si antrenarea in decizii a cetatenilor;

dezvoltarea durabila

Intreaga noastra activitate se desfasoara sub atenta supraveghere a unui MEDIC VETERINAR. Toate produsele folosite pentru efectuarea lucrarilor sunt avizate de MINISTERUL SANATATII- COMISIA NATIONALA PENTRU PRODUSE BIOCIDE.

Program nostru de lucru si de interventie este FLEXIBIL. 

Dupa ce acceptati oferta personalizata pe care v-o realizam pentru, Deratizare si/sau Dezinfectie, se face o programare pentru operatiune. 

Odata cu efectuarea operatiunii de elibereaza si un PROCES VERBAL DE EXECUTAREA A LUCRARII , in care se specifica DATA operatiunii, SUPRAFATA, PRODUSELE FOLOSITE, CONCENTRATIA, GRADUL DE INFESTARE  si GARANTIA oferita in urma lucrarii. Procesul verbal va fi semnat de catre beneficiar si lucratorul DDD care a realizat lucrarea.

Lucratorul DDD va arata recipientul cu substanta folosita si este obligatoriu sa aibe eticheta vizibila si va preda un set de acte atasate produsului utilizat eliberat de catre Furnizor cu toate AVIZELE MINISTERUL SANATATII- COMISIA NATIONALA PENTRU PRODUSE BIOCIDE.

AL TAU PARTENER DE INCREDERE
Estimare gratuita

Actionam indiferent de anotimp!

Primavara

Sosirea vremii calde nu este o veste buna doar pentru oameni. Primavara este perioada de reproducere pentru multe tipuri de daunatori. Ne vom asigura ca nu aveti o infectie in dezvoltare.

Vara

Desi vara este anotimpul vacantelor pentru noi oamenii aceasta reprezinta inceputul oficial al luptei impotriva daunatoarelor.

Toamna

Casa dumneavoastra este locul perfect pentru rozatoare. Vor face cuiburi in izolatia dumneavoastra, inclusiv in acoperis pentru a se pregati de vremea rece.

Iarna

Odata cu venirea iernii unii daunatori intra in starea de hibernare, insa altii vor deveni oaspetii dumneavoastra pana la cresterea temperaturilor.

Control Insect Bucuresti. Servicii din 2009 in cadru legal

Control Insect Bucuresti. Servicii din 2009 intr-un cadru legal. Detinem autorizatie de mediu, DSP, DSV, PMB, politie substante biocide, ISO 9001/14001, aviz 2000-2024. Control Insect Bucuresti & Dezinsectie plosnite de pat & Serviciu de dezinsectie, deratizare, dezinfectie. Servicii personalizate!